Strijk
Strijken
icon_prijslist

STRIJK

Hoe werkt het?

U brengt uw gewassen linnen en kleding naar een van onze strijkateliers in een wasmand samen met de nodige kleerhangers. Max 2 dagen later is uw strijk klaar.

Of...

U maakt gebruik van onze gratis ophaal-/leveringsdienst. U contacteert ons via telefoon of via email. Wij komen dan aan huis uw gewassen linnen en kleding ophalen. Wij vragen u die mee te geven in een wasmand samen met de nodige kleerhangers.

Op de afgesproken dag brengen wij uw wasgoed keurig gestreken terug. Dit met een minimum van 15 volwaardige kledingstuks.

Om een nog betere service te verlenen breiden wij ons aanbod van depots uit. Deze depots hebben extra lange openingsuren zodat u makkelijker voor of na uw werk strijk kan binnenbrengen of afhalen! Want u kent het wel - extra stress om voor vrijdag 18.00u aan uw strijk te geraken omdat uw favoriete kleedje voor het weekend in uw strijkmand zit! Deze depots zijn ook op zaterdag open! Ook bij het binnenbrengen in de depots is de strijk na 2 werkdagen klaar.

En onze CORPORATE SERVICE voor bedrijven

Geen zorgen meer voor u. Wij halen uw te strijken wasgoed op en leveren alles perfect terug na 2 werkdagen. Wij stellen u gratis een ophangrek ter beschikking en voorzien tevens plastiek bakken om de strijk in te leggen zodat deze goed beschermd is tijdens het transport en het wasgoed niet verloren of beschadigd kan worden.

Opdat u niet gestoord zou worden tijdens uw werkactiviteiten maken wij ook de betaling heel eenvoudig. U legt de te betalen dienstencheques klaar in de mand bij de volgende ophaling. En vanaf 10 klanten per bedrijf geniet u van 10% korting per klant.